Ботев покани кандидатите за президент на БФС на дебат

06 Мар 2024 12:41

Ботев Пловдив официално покани четирима от кандидатите за президент на БФС на дебат преди конгреса на 15 март. Ръководството на "канарчетата" е обосновало поканата към основните претенденти - Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. В надпреварата на 15 март има още трима кандидати - Георги Захариев, Манол Иванов и Петьо Костадинов.

От Ботев разкриват, че целта е всички фенове на клуба да се запознаят с позициите на кандидатите, като след дискусията от клуба ще вземат решение кой от кандидадите да подкрепят.

Ето какво се казва в съобщението на "жълто-черните":

Уважаеми Ботевисти,

ПФК „Ботев“ отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на Българския футболен съюз - Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион "Христо Ботев ".

Модератор на събитието ще бъде гласът на „жълто-черните“ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК „Ботев“ ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори .

С уважение:

Ръководството на ПФК „Ботев“

Main Menu