Ботев започва серия инициативи за рождения си ден

29 Фев 2024 17:23
Ботев започва серия инициативи за рождения си ден facebook.com/botevplovdiv

Ботев Пловдив подема серия инициатива във връзка с наближаващия 112-и рожден ден на клуба. Първото събитие, което организират „жълто-черните“, ще се проведе на 1 март и се казва „Фен магазин с кауза“, като при покупка на артикули на Ботев Пд, от клуба ще даряват пари за страдащия от церебрална парализа Влади Дубов.

Ето какво написаха „жълто-черните“ за инициативата:

„Скъпи Ботевисти,

В навечерието на 112-тия рожден ден на любимия Ботев, даваме начало на серия от вълнуващи инициативи, които ще преминат под наслов “112 години Ботевизъм”, отбелязващи непреходната “жълто-черна” идея, предавана от поколение на поколение!

От утре (01.03) до следващата събота (09.03), стартираме първото си събитие в календара - “Фен магазин с кауза”. В този период можете да откриете изнесен клубен магазин в Mall Plovdiv Plaza (ниво партер), с работното време на търговския център. Там ще намерите широка гама от клубни артикули, билети за предстоящата среща с Лудогорец, както и много приятни изненади, включващи срещи с любими футболисти, дегустация на кафе и вино, както и ексклузивно представяне на колекцията посветена на 112 годишнината на клуба!

Каузата, която ще подкрепим в този е период е тази на малкия Влади, син на Владимир Дубов, дългогодишен шампион на България, световен и европейски вицешампион по свободна борба.

Влади-младши страда от детска церебрална парализа, но не спира да води битка след битка, наследил волята от своя баща. За така важната операция, която ще се състои в края на март, не достига сумата от 28,000 лева. 20% от всички продадени фен артикули ще отидат в помощ на семейство Дубови.

Заедно сме по-силни! Заедно сме по-добри!“.

Main Menu