E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Четвъртък, 14 Юни 2018 20:10

1800 автобуса не потеглиха заради първи протест: Не на закона Столарски", "Агент Митко - приватизатор на бранша? Никога!"....

Написана от
Оценете
(0 гласа)
1800 автобуса не потеглиха заради първи протест: Не на закона Столарски", "Агент Митко - приватизатор на бранша? Никога!".... бгнес

Предупредителният първи протест на автобусните превозвачите се проведе за час и половина на територията на цялата страна.

Над 1 800 автобуса за вътрешноградски, междуселищни и от републикански пътни мрежи преустановиха работа за час и половина в знак на несъгласие срещу законопроекта за Българската автомобилна камара.

Други 2 400 автобусни разписания няма да бъдат изпълнени.

Протестиращите се заканиха, че ако законопроектът за Автомобилната камара, внесен от ГЕРБ, не бъде изтеглен, на 25-ти юни се очаква да започнат безсрочни протестни действия.

Превозвачите носят и трансперанти с надписи "Не на закона Столарски", "Не на ТКЗС в автобусния транспорт", "Агент Митко - приватизатор на бранша? Никога!", "Станислав Иванов - оставка", "Г-н Столарски, г-н Иванов, стойте далеч от нас, не се нуждаем от вашите грижи" и други.

 

Прочетена 181 пъти Последно променена в Четвъртък, 14 Юни 2018 20:27

Медия