E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 04 Септември 2017 18:38

Тръгнаха залози за името на следващото кралско бебе

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж очакват третото си дете и букмейкърите вече правят прогнози как ще се казва следващият член на британското кралско семейство, пише Daily Telegraph.  Почитателите на Уилям и Кейт залагат, че третото им дете ще е момиче и ще се казва Алис, съобщава букмейкърската къща Ladbrokes.В момента Алис е фаворит със залози 7/1, а сред другите споменавани имена са Артър (10/1), Виктория (10/1), Александра (12/1), Албърт (14/1) и Филип (14/1).

“Първоначалните залози показват, че британците искат Кейт и Уилям да приемат в семейството си малко момиче, което да се казва Алис. Не е изненадващо, че е сравнително нормално, но все пак кралски имена оглавяват залозите“, съобщи говорител на Ladbrokes.

Алис е фаворит за име на третото дете на кралското семейство и на букмейкърите от William Hill, а Елизабет и Джеймс са на второ място с 10/1. Ако заложите един паунд, че Уилям и Кейт ще кръстят следващото си дете Доналд, ще спечелите 50 паунда.

„Повечето от имената на челни позиции в залаганията бяха популярни и последните два пъти и очакваме, че отново ще бъдат популярни“, каза говорителят на William Hill Джо Крили.

Paddy Power определи Алис, Артър и Хенри (10/1) като общи фаворити за име на следващото кралско бебе. Шансовете Уилям и Кейт да станат родители на близнаци догодина се оценяват с 4/1, докато шансовете за тризнаци са минимални – 50/1, казват букмейкърите.

Последно променена в Понеделник, 04 Септември 2017 18:45