E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Сряда, 09 Август 2017 20:09

Стана ясно кой е българинът Петър от Монако, загинал заедно с красивата украинска опозиционерка

Хърватските медии разпространиха подробности около фаталната катастрофа, при която с "Мерцедес" с българска регистрация, управляван от 38-годишен българин, загина 36-годишната красива бивша депутатка от Украйна Ирина Бережная. Според местните издания и агенции по неизвестни засега причини немската кола излита от шосето и се забива в крайпътен стълб. Българинът издъхва на място, а Ирина е жива още час и половина. Новината за трагичната смърт на красивата украинска жена и политик предизвика буря в социалните мрежи. В някои от постовете се посочва, че инцидентът може да е инсцениран заради нейните леви нагласи и остри критики срещу управниците дошли на власт след Майдана. Поради това семейството е блокирало коментарите в профила на Ирина в социалните мрежи. Нейната смърт шокира много от приятелите ѝ, които твърдят, че светът е загубил един прекрасен човек.  

 Осемгодишната дъщеря на бившата депутатка е била откарана в болницата в Задар след ужасната катастрофа, станала около 01:30 часа на магистрала А1 между Масленица и Поседарже. Момичето е било изписано от болницата само десет часа след инцидента, в който изгуби майка си. Дъщерята на депутатката седяла в детско столче и затова получила само леки травми. Тя е прибрана от баща си, за който е известно, че е крупен германски бизнесмен.  Предстои да бъде направена аутопсия на тялото на българина, шофирал немското возило, Петър Илиев Петров. Известно е, че той работи в "компания от енергийния отрасъл" в София. Но не се изключва да е бил само шофьор на бившата депутатка. Родом Петров е от Разград, но в последно време живеел в Монако.  Беше прекрасен човек, много добър, помагаше на всички, откакто замина в чужбина, разкри пред БЛИЦ приятел на Петър Петров, който държи известно заведение в Разград.

    Според разказите на свидетели, Петър Илиев Петров по неизвестни причини е изгубил управлението върху Mercedes-а с български номер на завой и е излетял от пътя. Предполага се, че той може да е заспал зад волана.  След това той се е ударил в мантинелата и в крайна сметка колата се е ударила в метален стълб и няколко пъти се е преобърнала. От силата на удара Петров почива на място. Украинската депутатка е починала час и половина след инцидента, пише Jutarnji.hr. Дъщеря на Ирина Даниел е била с поставен безопасен колан, което е спасило живота ѝ. Според предварителната версия, причината за инцидента е грешка на водача. Очевидци добавят, че гледката на катастрофата е била ужасна. Пожарникарите два часа е трябвало да режат колата. По думите им, такъв страшен инцидент не е имало от години.   Само ден преди трагедията, Ирина, която е живяла в Киев и на 13 август е трябвало да да отпразнува 37-ия си рожден ден, е публикувала в социалните мрежи снимки от Монте Карло, където е била на гости на известната дизайнерка Уляна Сергеенко.  

 

 Новината за трагичната смърт на красивата украинска депутатка предизвика буря в социалните мрежи. Според някои, инцидентът е бил нагласен заради нейните леви нагласи. Във връзка с това семейството е блокирало коментарите в профилите на Ирина в социалните мрежи. Нейната смърт остави в шок мнозина от нейните приятели, които твърдят, че светът е изгубил един прекрасен човек.   Това е голяма загуба, не само за семейството, но и за цялата страна. Направо не можем да повярваме. Ирина е като цвете. Знаех си,че красотата ѝ няма да ѝ донесе нищо хубаво в парламента. Но Айра бе безупречна във всяко едно отношение, гласят коментарите на нейните приятели в мрежата.   Известно е, че младата жена е приятел с много от звездите на руския шоубизнес. Една от тях е поп певицата Ани Лорак. Ирина е родена в Луганск, завършва Юридическия факултет в Киев. В града тя отваря свой офис, който бързо става един от най-успешните. Преди няколко години Бережная се отказва от политиката и става защитник на човешките права, непримирим критик и противник на режима в Киев.

 

Последно променена в Сряда, 09 Август 2017 20:16