E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 19 Май 2017 14:01

Тази красавица загина в мелето в Ню Йорк, премазана от шофьора, който чувал гласове в главата си /снимки/

Появиха се още по-брутални кадри, показващи пълната степен на катастрофата на "Таймс Скуеър". 18-годишната Алиса Елсман загина, а други 22 бяха ранени, когато кафявата кола се вряза в известния площад в Ню Йорк в четвъртък. Четири от тях са критично ранени, казаха властите, цитирани от Mirror.co.uk. Шофьорът, Ричард Рожас, на 26 години, бе арестуван на място, след като бе притиснат от героични наблюдатели, докато се опитвал да избяга, пише Блиц.

 

Бившият офицер на флота има предишни присъди за управление на алкохол. Полицията не разглежда случая като терористичен акт. Рожас пушил синтетична марихуана преди катастрофата. Твърди се, че е казал на полицията, че "е чул гласове" и иска да бъде убит от полицаи - тактика, известна в САЩ като "самоубийство от ченге". Шокиращи изображения показват как Рожас, носещ дънки и кафява фланелка, преминава през пешеходна пътека след катастрофата, крещейки.

 

Една жертва в червена риза лежи на земята близо до разбитото превозно средство, докато ужасена майка ходи с малко момиченце само на метри от шофьора.   Свидетелка спря водача да избяга и с помощта на друг минувач го прикова. Рожас по-късно се вижда с разкъсана риза, след като беше сграбчен от полицията.

 

banner728