E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Събота, 19 Май 2018 15:56

Първата целувка на принц Хари и Меган като семейство

Принц Хари и Меган се венчаха пред Бога и напуснаха църквата "Сейнт Джордж".

Херцогът и херцогинята на Съсекс, каквито са новите им титли, излязоха усмихнати след церемонията и се целунаха на фона на цветната украса, приветствани от събралото се множество.

 

Двойките обикновено не се целуват на самата сватбена церемония по каноните на Англиканската църква. В британското кралско семейство обаче се спазва традицията младоженците да се целунат малко след нея публично.

 

Принц Хари и Меган Маркъл са обявени за съпруг и съпруга от преподобния Дейвид Конър. Пред олтара принц Хари пророни сълзи на щастие.

 

Меган пристигна в църката в снежнобяла рокля без дантела и 5-метров воал от тюл. Тя не е дело на Стела Маккартни, както прогнозираха много модни експерти, а на английската дизайнерката Клер Уейт Kелър, която работи за "Живанши".

 

Меган била силно впечатлена от майсторството на Келър. Тя нарочно избрала нея за булчинската си рокля, за да промотира британския талант. Двете дами работили заедно над тоалета.

 

Резултатът е прекрасен и е напълно съзвучен с каноните за безвременна елегантност на френската марка, основана в Париж през 1952 година. В тоалета личат чистите линии на "Живанши", деколтето тип "лодка" и ефирно оформената талия. Роклята е с 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от държавите, членуващи в Общността на нациите. Всяко от растенията е типично за отделните 53 страни, от организацията.