E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Вторник, 13 Март 2018 20:31

Жена умря трагично по време на секс игра с минометен снаряд

 

Жена почина трагично, след като пияният ѝ съпруг я убедил да използват смъртоносен минометен снаряд като секс играчка.

 

Рубен Валера Корньо е бил арестуван от полицията в Арекипа, Перу, за убийството на неговата съпруга, починала, след като в тялото ѝ била пъхната взривоопасната бомба.

 

Пред полицията мъжът обяснил, че не помни почти нищо от вечерта, защото бил ужасно пиян. Въпреки това си спомнил, че жена му го молела да използват предмети от дома вместо секс играчки.

 

 

 

Той твърдял, че заспал и едва когато се свестил разбрал какво се е случило. Когато отворил очи видял жена си да лежи до него, без да реагира.

 

Полицейските служители, разследващи случая, съобщават, че когато отишли в дома на семейство Корньо, открили снаряда, покрит с петна от кръв и косми. Той бил прибран в чанта, пълна с най-различни секс играчки.

 

 

 

Хавиер Арана, представител на полицията в Арекипа, заявил пред местните медии, че минометният снаряд, за който се предполага, че е бил използван вместо вибратор, е с дължина около 40 см. и широк около 5 см.

 

Полицията смята, че той е бил неактивен и заради това не се е взривил по време на любовната игра.

 

"В къщата са били открити и множество болкоуспокояващи, които най-вероятно са били използвани, за да притъпят болките на жената", коментира още Арана.