E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 01 Март 2018 21:50

Пътешественик във времето: Невиждана катастрофа очаква Земята

 

Мъж, който твърди, че е пътешественик във времето и идва от 6491 г., разказва, че на Земята ще се случат серия от ужасяващи събития. Но най-ужасното от всички ще бъде изригването на вулкана Йелоустоун, пише факти.бг. 

Мъжът, чието име е Джеймс Оливър, разказва, че е от друга галактика и е заседнал в настоящата 2018. Той разкрива за себе си, че е "основно археолог", който се връща назад в миналото, за да изследва различни култури и периоди. А причината, поради която е тук е, за да ни предупреди за нещо катастрофално. Той казва:

 

 

"Бих бил много внимателен по отношение на вулкана Йелоустоун. Както знаете, изригването на вулкана се бави с около 600 000 години и мащаба на едно такова изригване би бил ужасен за Съединените Щати. Най-големият проблем след изригването би бил това, че то ще образува огромен облак прах, който ще изригне в атмосферата и така транспортните механизми ще откажат напълно - ако решите да шофирате или да летите през такава буря, двигателите ще спрат на момента. Никой няма да може да пътува повече, ако Йелоустоун изригне."

 

Пътешественикът обяснява, че ако се стигне до изригване, хората трябва да стигнат възможно най-бързо до най-близкото летище и да напуснат страната, защото иначе ще останат завинаги блокирани на мястото, на което се намират.

 

Той допълни, че "учените са изчислили, че ще са нужни поне 5 години, за да има дори минимално разсейване на праха." А това означава, че на практика "държавата ще е мъртва в продължение на тези пет години".

 

Джеймс не каза кога ще се случи това, но сподели, че събитието ще настъпи в следващите 200 години.

 

Вулканът Йелоустоун се намира в Националния парк в Уайоминг, САЩ и е широк между 55 и 70 км.

Последно променена в Четвъртък, 01 Март 2018 21:57