E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Събота, 13 Януари 2018 10:33

Учителка гони мъжа и децата, за да мърсува с ученици

40-годишната учителка Киша Накълс отдавна е позната на полицията във Вирджиния, САЩ, пише New York Post. Тя повече от година е включена в регистъра на секс престъпниците и до този момент много пъти е потвърждавала своята природа, пише Блиц.

 

Киша работила в средно училище в Маунт Върнън, когато я арестували за развращаването на 17-годишен ученик. Жената пращала на подрастващия свои голи снимки.

 

Снимките попаднали в ръцете на полицията през 2016 г. и местните органи на реда започнали разследване, в течение на което се появили нови пикантни подробности за връзката на още няколко средношколници с Киша. Те редовно се отдавали на страсти в дома й на първия етаж под различни предлози, свързани с учението, а в същото време децата и законният й съпруг били в стаята на горния етаж, "за да не пречат на уроците". В същата година Киша била осъдена на две години под надзора на полицията и две години изпитателен срок, в течение на които тя е била задължена да не докосва алкохол и редовно да се регистрира в специален полицейски регистър. Въпреки тези мерки Киша продължила разврата с подрастващите. Силите и търпението на полицаите изтекли, напълно, когато през август 2017 г. била забелязана за пореден път пияна. След по-щателна проверка станало ясно, че е създала страница във Фейсбук под чуждо име. Киша прекарала в ареста 30 дни. Някой би казал, че след това се е кротнала, но не. Този януари тя отново бе уличена в подготвяне на сексуално престъпление, тъй като като сексуален престъпник, мобилният й телефон се подслушвал. В момента вече я чака доста продължителен престой в затвора.