E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Събота, 09 Декември 2017 10:05

Днес е световната премиера на най-новите "Междузвездни войни"

Днес е световната премиера на най-новите "Междузвездни войни" Днес е световната премиера на най-новите "Междузвездни войни"

В Лос Анджелис днес в 17.00 ч. местно време (2.00 ч. по Гринуич в нощта на събота срещу неделя) е световната премиера на най-новия филм от сагата "Междузвездни войни", озаглавен "Междузвездни войни: Последните джедаи", предаде АФП.

 

 

 

Режисьор на филма е Райън Джонсън. Действието в него се развива след случващото се в "Силата се пробужда" от 2015 г. Люк Скайуокър (Марк Хамил) отвежда Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега) и Поу (Оскар Айзък) на приключение, което ще "разкрие мистериите на Силата и тайните на миналото", обещават от компания-създател на филма "Лукасфилм".

 

Покойната актриса Кари Фишър също "ще участва" в "Последните джедаи". Сцените с нея са били заснети преди декември 2016 г., когато тя почина от инфаркт по време на полет от Лондон до Лос Анджелис.

 

 

На сайта на филма http://www.starwars.com/ феновете могат да гледат на живо преминаването по червения килим на звездите от филма и гостите на премиерата.

banner728