E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 14 Юни 2018 19:25

Голи като за световно/снимки/

Освен футболен спектакъл световното първенство е най-вече машина за пари. Това доказва колумбийският фотограф и специалист по бодипейнт (б.р. рисуване на голо тяло) Джовани Зитро, който взриви Лондон с изложба на красавици, върху чиито прелести са изрисувани символите и цветовете на 32-те страни участници на Мондиала в Русия, пише Спортал.бг.

Момичетата, които Зитро използва като живи пана, са предимно от Латинска Америка. Най-голям интерес в зала “Елизабет” до Окото на Лондон, естествено, предизвика девойката, която бе изрисувана с цветовете на Англия.

 

Тя се казва Изабела и е от Аржентина. Пред “Дейли Стар” признава с усмивка, че първоначално е искала да бъде обрисувана с цветовете на родината си, но те вече били заети.

Моделите се оставят в ръцете на Зитро единствено по бикини, след което той покрива телата им с бои.

 

“Това е изкуство, което тепърва ще набира популярност”, казва той, като планира още следващата седмица да направи изложба в Москва.

Зитро също така има амбицията да представи моделите във всичките 32 държави, които ще участват на световното. В някои от тях обаче идеята не е добре приета.

 

“В Саудитска Арабия” ще имам проблем, но се надявам да успея да се преборя с местната власт и да покажа творчеството си в по-тесен кръг. Въпреки че не виждам нищо лошо в женската голота и като цяло в голотата на човешкото тяло. Все пак това е природа. По света се случват какви ли не отвратителни неща, така че не мисля, че моят тип изкуство е проблем”, завърши творецът.
Голи като за световно

Последно променена в Четвъртък, 14 Юни 2018 19:28