E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Четвъртък, 14 Юни 2018 19:03

Световното първенство в Русия бе открито

Със стилна церемония бе открито на Световното първенство по футбол в Русия. Известният поппевец Роби Уилямс, който бе централна фигура на церемонията, излезе на импровизираната сцена на стадион "Лужники" в Москва. Допълваше го руската оперна певица от татарски произход Аида Гарифулина. По време на шоуто беше изпълнена и музика на руския композитор Пьотър Илич Чайковски.

Британският поп-певец Роби Уилямс скандализира с жест. По време на една от песните, които изпълняваше, той размаха среден пръст срещу камерите. Моментът бе уловен от феновете, които бързо разпространиха снимката в социалните мрежи, а тя започна да добива доста популярност.

 


Преди началото на церемонията легендарният испански вратар и световен шампион през 2010 година Икер Касийяс изнесе заедно с руския модел Наталия Водянова Световната купа на стадиона и я двамата я показаха на публиката.
Броени минути преди началото на първия мач от Световния шампионат пред хилядите фенове на “Лужники” изнесоха реч президентът на Русия Владимир Путин и президентът на ФИФА Джани Инфантино. В мача на откриването един срещу друг се изправят домакинът Русия и Саудитска Арабия.

Последно променена в Четвъртък, 14 Юни 2018 19:13

Медия