E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Неделя, 20 Май 2018 11:37

Хрониката на едно меле! Ето какво точно се е случило снощи в "Колодрума" /видео/

Хрониката на едно меле! Ето какво точно се е случило снощи в "Колодрума" Хрониката на едно меле! Ето какво точно се е случило снощи в "Колодрума"

Ето какво точно се е случило вчера на мелето между феновете на Локомотив и ЦСКА в "Колодрума".

 

Снощи се проведе бойна гала вечер, а мач номер 10 беше между фена на ЦСКА Владислав Кънчев, който е от фракцията „Animals“ и Виктор Николов от „Lauta army“. Съдиите присъдиха победа за Николов и разгневени фенове на ЦСКА започват мелето.

 

Като фенове на ЦСКА хвърлят пейка на ринга и започва мелето. Преди това в залата вече са пристигнали и фенове на Локомотив, които подкрепят Николов и са дошли след футболния мач между Локомотив и ЦСКА. 

 

За охраната на събитието са ангажирани едва петима охранители, а полицията не е ангажирана със събитието. Според зрители на галавечерта контролът е бил занижен, което е позволило внасянето на бомбички и стъклени бутилки. От пловдивската полиция обаче стоят пред залата и влизат веднага след като разбират, че се случва нещо. 

 

В мелето агитките на двата отбора се замерят със столове, маси и всякакви предмети. Изпочупени са седалки в зала има и други поражения по залата. На пода е пълно със стъкла. Политат и бомбички, които раняват шест полицаи, а един полицай е напръскан със спрей. 

 

Мелето се пренася навън пред паркинга на залата, където са изпочупени поне 50 автомобила. 

 

Всичко завършва с осем арестувани и седем ранени. Самата бойна вечер не завършва след като това е било 10-та среща, а до края е имало още шест двубоя. 

Последно променена в Неделя, 20 Май 2018 19:14

Медия