E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 12 Януари 2018 14:39

Тодор Неделев бе избран за футболист №1 на Пловдив за 2017 г./снимки+видео/
Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев беше избран за н ай-добрият футболист на Пловдив за 2017 година. Това стана след гласуване на спортните журналисти и представители на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд). Анкетата беше организирана от информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт  TempoNews.net.  Призьорите бяха наградени и от БФС, предаде репортер на PlovdivskiNovini.com. 

Легендата на Ботев и пловдивския футбол Петър Зехтински награди победителя Тодор Неделев със сълзи на очи:  Днес на тази награда най-много би се радвал починалият президент на Ботев 2002 Андрей Павлов. Бори се и продължавай напред,  ти можеш много Тоше!, заяви Петър Зехтински при връчването на наградата.

Тодор Неделев заяви, че се радва на това отличие и обеща и тази година канарчетата да вземат купа.


Представителят на Uhlsport за България Младен Стойчев връчи наградата на Лъчезар Балтанов, който беше класиран на второ място с 74 точки.

На трето място е класиран Мартин Камбуров от /Локо Пд и Берое Ст.З/, а неговата награда получи шефът на общинска дирекция спорт Петър Зехтински.

Класиране:
1-ви - Тодор Неделев /Ботев/- 110 точки

2-ри - Лъчезар Балтанов /Ботев/ - 74 точки

3-ти Мартин Камбуров /Локо Пд и Берое Ст.З/ - 55 точки

4 - ти Омар Косоко и Цветомир Панов

5 -ти Венцислав Гюзелев

6-ти Фернандо Виана и Димо Бакалов

7-ми Пламен Димов, Йордан Минев, Стивън Петков

Заместник-директорът на радио Пловдив Деян Никифоров заяви, че е добре за града да се възроди тази класация. Това беше традиция под тепетата, каза Никифоров. Основният организатор Митя Иванов каза, че се радва, че е намерил много подкрепа за тази класация.Последно променена в Петък, 12 Януари 2018 20:11

Медия