E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 15 Декември 2017 16:44

Конгресът на БФС е 16 февруари

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че от ЦСКА не трябва да го критикуват, а да му издигнат канидадатурата за нов мандат, защото е направил много за клуба. Той говори пред медиите след заседанието на Изпълкома на БФС.

 

 

 

"Годината беше добра. Добри мачове на националния отбор срещу съперници, които отдавна не бяхме побеждавали. Добро представяне на младежите и юношите. Първенството върви добре, освен това футболната централа е в цветущо финансово състояние. Четири милиона е преизпълнението на бюджета.

 

 

 

Полагаме огромни усилия и влагаме пари за подобряване на съдийството. Всички скачат срещу съдийството. Това най-много ме дразни, тъй като аз нямам нищо общо с това. Всички медии коментират от първата минута дали има или няма тъч. Не говорят за футбол и такика.

 

 

 

Променихме много неща, за да може някои отбори да влязат направо в Първа лига. ЦСКА трябва да ми издигне кандидатурата за всичко, което съм направил за тях. Така че анонимници като Милко и Морко, които дори не са на длъжност там, не може да ме коментират", заяви Михайлов.

 

 

Вече е известна и официалната бройка на клубовете с право на глас в конгреса, на който ще бъде избран и президент на родната централа. 

 

Общо 547 ще са тимовете, които могат да изпратят представител на събранието. 

 

От тях едва 29 са с професионален статут, а 119 са премахнати от списъците, защото са преустановили дейността си през последните години. 

 

Началният час е 10:30, а ден след конгреса стартира и пролетният полусезон на Първа професионална лига.