E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 23 Ноември 2017 20:19

Mercedes-Benz представи новия луксозен интериор на A-Class

Mercedes-Benz представи новия луксозен интериор на четвъртото поколение A-Class, чиято официална премиера е насрочена за началото на 2018 година на Автосалона в Женева. Вътрешността на колата е напълно обновена и напомня на дизайна и технологията в множество от моделите на новите S-Class и Е-Class.

 

 

 

Според Mercedes някои хора искат малки коли, защото живеят в града или разполагат с ограничено пространство, но те винаги ще искат луксозни опции в тях. Директорът на интериорния дизайн в Mercedes заяви, че новата им идея е продиктувана от купувачите на A-Class, чиято средна възраст е най-ниската в сравнение с останалите модели на Mercedes. "Хората все повече се интересуват от интериора на колата, отколкото например от двигателя", допълни той.

 

Обновеното табло на автомобила включва две хоризонтални секции, като горната с двата екрана се превръща в отличителна черта на Mercedes. То също така включва пет отново разпознаваеми за концерна въздушни отвори с дизайн на турбини и LED светлини в 64 цвята.

 

За първи път в модела пък е добавена възможността за затопляне на седалките. Обемът на багажника на A-Class – слаба точка в модела – е увеличен от 29 на 370 литра, което вече е доста близо до останалите серии на Mercedes. Компанията все още избягва да постави цена на новия автомобил.