E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 03 Ноември 2017 16:26

Отварят допълнителна трибуна за мача Академик Бултекс 99- Лукойл Академик

Втората трибуна в Комплекс СИ²ЛА ще бъде отворена при необходимост за утрешния изключително интересен и интригуващ сблъсък на Академик Бултекс 99 срещу шампиона Лукойл Академик в Комплекс СИ²ЛА. Дербито от 5-я кръг на Националната баскетболна лига е от 18 часа и се очаква да бъде най-посетения мач на пловдивския тим от началото на сезона. Най-малко три спортни клуба от града ще бъдат в залата и ще подкрепят отбора на Асен Николов. След призива за обединение на президента Васил Врачев, за който съобщихме, вече са проведени разговори с ръководствата на останалите спортни клубове под тепетата.
Ще бъде осигурен безплатен вход за футболистите на Ботев, волейболистките на Марица и волейболистите на ВК Строител. ВК Строител почива в този кръг, а Марица отложи мача си заради двубоя от Шампионската лига срещу Енисей във вторник. Ботев играе тази вечер срещу Славия и утре играчи и треньори могат да подкрепят Академик Бултекс 99. Ще отсъства Локомотив, който по същото време има мач с Левски в София, футболната Марица, която гостува на Ботев Гълъбово и Виктория Волей, който играе с Дунав в Русе. Очаква се това да бъде само началото на инициативата на Васил Врачев за взаимна подкрепа на клубовете в Пловдив и популяризиране на проявите на всеки един от тях.

Днес бе монтирано и новото електронно табло в залата, след като проблеми с предишното наложиха няколко прекъсвания на предишния домакински мач срещу Рилски спортист. Домакините обещават много атракции и игри с публиката, а щастливци може да си тръгнат с едномесечен безплатен абонамент за фитнес залата на Комплекс СИ²ЛА. Спонсорите от Бултекс 99 пък са осигурили рекламни фланелки на клуба за феновете.

Пловдивският тим се готвеше нормално за среща, а през седмицата за пръв път нямаше мач от Балканската лига. Всички в отбора на Асен Николов са здрави и готови за утрешното изпитание. Готвим се за тежка битка. Няма как да е иначе, след като играем срещу един от фаворитите за титлата. Винаги сме подхождали с респект и уважение към Лукойл Академик. Каквото и да е моментното му състояние, този отбор винаги е доказвал, че е тим, който накрая знае как се печелят мачове. Подхождаме с респект, но не и със страх., заяви старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов.

Последно променена в Петък, 03 Ноември 2017 16:43