E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Събота, 09 Септември 2017 11:28

Дейвид Хей: Пулев в най-добрата си форма няма шанс срещу Джошуа и в най-лошия му ден

 

Бившият световен шампион в полутежка и тежка категория за професионалисти Дейвид Хей смята, че Кубрат Пулев няма никакъв шанс срещу Антъни Джошуа в мача им на 28 октомври в Кардиф. 

 

Хей заяви, че Кобрата е солиден боксьор, но Джошуа е далеч по-добър.

 

„Не вярвам, че Пулев има голям шанс. Той е солиден боксьор, но на европейско ниво. Неудобен съперник, с дълги ръце, може би малко по-нисък от Джошуа. Но видяхме какво се случи, когато Кличко вкара кроше на Пулев - приспа го, прати го в нокаут. А видяхме какво направи Джошуа с Кличко. Така че съдейки по предишните мачове и по това, че Пулев имаше тежък 12-рундов двубой с Дерек Чисора, смятам, че Джошуа ще бие. Пулев не се справи добре в този мач с  Чисора, как ще се справи с Антъни? Определено мисля, че Джошуа ще спечели този мач и то зрелищно", каза Хей.

 

„Антъни заслужава такъв мач с Пулев след онази среща с Кличко. В онзи двубой Джошуа за първи път бе наранен наистина, беше разклатен, падна в нокдаун, но се вдигна и победи. Това беше първият сериозен тест за него. Но Джошуа не прояви никакъв страх. Той доказа, че е номер 1 и спечели с нокаут. Не мисля, че Пулев в най-добрия си ден може да победи Джошуа в неговия най-лош ден", каза още Хей, който очаква де се бие с Антъни през 2018 г.