E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Вторник, 05 Септември 2017 14:16

Кубрат Пулев се бие с Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф

Дългоочакваният мач в професионалния бокс между в свръхтежката категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се състои на 20 октомври в столицата на Уелс- Кардиф. Това стана ясно, след като новината беше оповестена от щабовете на двамата съперници.
Официалният сайт на британския световен шампион по бокс Антъни Джошуа излезе със съобщение, че е постигната договорка за мач с българина Кубрат Пулев.

"След месеци на спекулации сега можем да потвърдим, че Антъни Джошуа ще се върне на ринга на 28-ми октомври 2017 година на стадион Принсипалити в Кардиф, за да защити своя титла във версията IBF срещу задължителния претендент Кубрат Пулев".

Антъни Джошуа има 19 победи от 19 мача на професионалния ринг, като нито един от тях не е продължил пълни 12 рунда. С изключение на двубоя му с Владимир Кличко, всички останали са били прекъсвани до седмата част.
Кубрат Пулев е с 25 победи и 1 загуба. Поражението дойде срещу Владимир Кличко, когато Кобрата беше получил възможност да се бие за световната титла.

Българинът веднага излезе с отговор в "Туитър": "Антъни Джошуа е страхотен. Аз имам малко време за подготовка, но ще бъда напълно готов, когато изляза на ринга".