E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Сряда, 23 Август 2017 11:39

Представиха екипа на тима на Стоичков и приятели за мача в Стара Загора

Организаторите на звездното събитие „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ представиха официалните екипи, с които легендите от отбора на Камата и приятели ще се изправят срещу едни от най-големите звезди на испанския гранд. Титаничният сблъсък ще се проведе на 20 септември на стадион „Берое“ в Стара Загора.

Екипът, с който след по-малко от месец най-великите родни футболисти ще се появят на зеления терен пред многобройната публика в „града на липите“, са с емблемата на германската спортна марка JAKO. Цветовете на фланелката и гащетата са избрани специално да са в зелено и бяло, в чест на българския трикольор. Екипировката е в ексклузивна, лимитирана серия, произведена единствено за футболния спектакъл в Стара Загора.


Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Пълен списък с локациите, от които може да се закупи пас за събитието ТУК.
Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв., VIP билети – 200 лв.

Последно променена в Сряда, 23 Август 2017 11:41