E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Вторник, 15 Май 2018 16:09

Крушарски: Класираме се за Лига Европа, да му мислят Илиян Илиев и Делио Роси

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана изключително доволен от победата на неговия тим и в реванша срещу Славия и убедителния начин, по който „смърфовете“ стигнаха до баража с Черно море за седмото място.

 

„Много хора ме отписваха, но сега ще видим какво ще стане. Вече съм казал да ми търсят най-големия номер обувки, защото имам да си връщам на Илиан Илиев. Не ме интересуват мачовете от редовния сезон. Сега е моментът на истината, имам да му връщам за неспазена мъжка дума“, закани се Христо Крушарски от Бразилия на първия назначен от него треньор на „Лаута“.

 

„След това и в Левски да му мислят. Делио Роси да си пише оставката, ако се стигне до мач с Локо за място в евротурнирите", добави босът. „Прибирам се специално за мачовете с Черно море. Ще бъда до отбора и съм уверен, че той ще играе все по- добре. Яд ме е, че нямаше как да гледам мача със Славия, но държах постоянна връзка с България. Локо си заслужи един по-добър край на сезона, защото постепенно сложихме ред в клуба и нещата започват да се нареждат“, каза още колоритният бизнесмен, цитиран от "Меридиан Мач".

 

Последно променена в Вторник, 15 Май 2018 16:12