E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 15 Декември 2017 12:22

Феновете на Локо (Пд) избират Мартин Камбуров за №1

 

 

Феновете на Локомотив Пловдив планират да изберат Мартин Камбуров за футболист №1 на тима за 2017 година. Това ще се случи утре по време на тринадесетото издание на Черно-бялата Коледа, съобщава Меридиан мач. Вотът ще е наказателен към управлението на собственика Христо Крушарски. Както е известно, Камбуров си тръгна от "Лаута" дни след старта на шампионата, в края на юли, след скандал с бизнесмена. Причините бяха забавени още от миналата кампания плащания към играчите - заплати и премии. Очаква се да бъдат отличени и двамата от изгонените от треньорския щаб - Христо Колев-Бащата и Стоян Колев.

 

Черно-бялата Коледа ще се проведе в Конгресния център на Пловдивския панаир. В 10:15 часа ще има специално детско утро за най-малките привърженици на Локомотив. Същинската част от празненствата стартира в 11:20 часа.

 

"С продадени до момента близо 60 платинени и над 250 стандартни карти, Черно-бялата Коледа ще бъде кулминацията на набирането на членска маса на най-стария клуб на привържениците в България. Ако още не си се записал, можеш да го направиш на 16 декември 2017 г. преди, по време и след събитието в Конгресния център на Пловдивския панаир. Доведи и приятел да го стори и да отбележим подобаващо заедно най-значимото спортно и културно събитие на Пловдив през декември!

 

Ще съживим най-ярките си спомени за хората, които вече не са сред нас.

 

Ще направим кратка разходка в историята на клуба.

 

Ще наградим с различни призове всеобщи любимци и легенди на клуба, изтъкнати привърженици с особени заслуги за черно-бялата кауза.

 

Ще се поздравим с фракциите на привържениците, които отбелязват годишен юбилей.

 

По традиция ще наградим футболистите в различните възрастови групи и под нестихващите аплодисменти на черно-бялата торсида ще обявим победителя в Анкетата за футболист на годината!", написаха организаторите от фенските фракции на смърфовете.

 

Очаквано Христо Крушарски ще пропусне събитието. Той е в Аржентина, като се очаква да се върне на 22 декември. Няма да присъства и треньорът Бруно Акрапович, който е недолюбван от феновете и си тръгна за Босна. Малцина ще са присъстващите от ръководството.

 

Последно променена в Петък, 15 Декември 2017 12:25