E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Петък, 24 Ноември 2017 10:28

Футболистите на Локо (Пд) скочиха срещу Акрапович

 

Футболистите на Локомотив Пловдив са били недоволни от методите на работа на новия старши треньор Бруно Акрапович и най-вече от отношението към тях. 

 

Всичко започнало с ранните тренировки от 9:00 часа сутринта, като босненецът искал играчите на стадиона между 8:15 и 8:30 часа. 

 

Това означавало, че те трябвало да стават в 7:00 - 7:30 сутринта. 

 

Нещо, което хич не било по вкуса им, а и още повече, че сутрините било доста студено. Някои от заниманията пък се провеждали вечер, на осветление. Акрапович се държал и доста лошо с футболистите. 

 

Езиковата бариера също била проблем, тъй като играчите не разбирали всичко казано от него, пише „Тема спорт”. 

 

Иначе ръководството и спортно-техническият щаб на Локомотив Пловдив са почти готови с офертите за зимна подготовка.

Черно-белите планират два лагера. Единият ще е у нас в края на януари, а другият почти сигурно в турския курорт Алания. В България опции са Сандански и Албена.

 

За старт на подготовката се умува между 8 и 10 януари. Програмата на Локо се очаква да бъде окончателно готова до две седмици. 

 

Старши треньорът Бруно Акрапович предвижда седем контроли. 

 

Селекцията пък ще е главно от чуждестранни футболисти, въпреки че преди време спортният директор Чавдар Цветков категорично заяви, че иностранци повече няма да бъдат привличани. Босненецът вече имал списък с имена, които са му били предложени от близки на него мениджъри.