E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Сряда, 13 Септември 2017 21:17

Крушарски посъветва феновете да не му се бъркат, гласува доверие на Войнов

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски  направи интересен коментар за ситуацията в клуба.

 "Феновете да си гледат мачовете и да не се бъркат там, където им е работата" Всичко в отбора е нормално. Машината си върви и я стягаме", коментира босът на "черно-белите". Той изрази оптимизъм, че ситуацията в клуба ще се нормализира.


"Мисля, че нещата са нормални и ще се нормализират още повече. Лошото е, че това се повтаря вече трета година - този начин на действие. Мисля, че ще разберат, че вече не може. Кой каквото си е надробил, това ще си сърба. Казвам до три пъти, четвърти път няма. Трябва да има ред. Без ред няма да стане. Само да ревем и да плачем, че този или онзи ни е виновен, че съдиите ни пречат, че Киро ни пречи, не виждам от това нищо. Всеки сам трябва да оправи своята кошара", добави собственикът на Локомотив (Пловдив).


"За тото абсолютно не може да се говори. Има други пипала, които се опитват да играят. В Локомотив винаги е имало раздори. Виждам тези неща. Отдавна съм тръгнал по пътя, по който трябва да се върви", добави още Христо Крушарски.
"Мисля, че намерихме заместник на Камбуров, който от неделя трябва да играе.
Дани Кики сам си пожела да напусне Локомотив, значи толкова е локомотивец. Нека изпълни това, което си е пожелал пред всички в автобуса. Назад връщане няма. Който иска, който не иска да лови пътя. Докато съм аз в Локомотив, Воин Войнов ще бъде треньор. Той е доста добър треньор, психолог и човек. Той не заслужава това отношение. Няма да допусна това, което се случи с Илиан и с Едо. Няма да го допусна. Пари ми трябват, а не акъл. Само да си приказваме и да се заплашваме, няма да стане", завърши още босът на "черно-белите".