E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Сряда, 16 Август 2017 16:34

Стефан Дафовски премина в Киево

Талантът на Локомотив (Пловдив) - Стефан Дафовски официално се присъедини към Киево. През тази година вратарят ще играе за отбора до 20 години, а през следващия сезон ще стартира тренировки и с първия тим.
Първият официален мач за стража ще е на 9-ти септември, когато Киево гостува на Лацио U20.  Тъй като футболистът на "смърфовете" преминава в Италия със статут "аматьор", Локо ще получи малка сума за правата му на този етап. През 2018-а обаче, когато Стефан навърши 18 години, двата клуба ще обсъдят каква да бъде пълната му трансферна сума.
В началото на месеца той изкара успешен пробен период в Киево и само след три дни във Верона, той получи уникалния шанс да тренира и с мъжкия отбор на италианците.
"Много съм щастлив за Стефан и неговото преминаване в Киево , защото това е много добра възможност. Той има качествата, потенциала и силната психика, за да успее в италианския футбол. Сега трябва просто да го покаже, топката е в неговите ръце.
Също така искам да благодаря на ръководството на Локомотив, които осъзнават възможността един техен продукт да се докосне до тренировките и мачовете в едно от петте най-силни първенства в Европа. От друга страна, това е добра реклама за школата на Локомотив", заяви ангентът му - Антъни Раво.

Последно променена в Сряда, 16 Август 2017 16:38