E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 11 Юни 2018 18:51

Ботев стартира новия сезон с 23-ма /снимки + видео/

Ботев стартира подготовка за новия сезон с 23-ма играчи, от тях двама са нови Васил Шопов идващ от Дунав и Костадин Ничев пристига от Пирин.

 

От играчите, които бяха под наем в други клубове във Втора лига се завърнаха: Атанас Ташолов, който беше в Марица и Кристиан Димитров, който беше в Монтана, Радослав Апостолов, който беше преотстъпен в Несебър.

 

Голмайсторът на тима през миналия Стивън Петков беше на базата, но не започна тренировки, защото все още се възстановява от контузия. Утре трябва да се завърнат Даниел Кайзер и Дуде Ндонгала, а Станислав Шопов получи по-голяма почивка, Иван Василев е с травма.

 

Групата на Ботев: 

 

Иван Чворович, Мартин Димитров, Стелиан Ангелов, Атанас Янков, Атанас Ташолов (завръща след наем от Марица), Лазар Марин, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Йордан Минев, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров (завръща след наем от Монтана), Костадин Ничев (нов от Пирин), Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Милко Георгиев, Радослав Апостолов (завръща след наем от Несебър), Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Кристиан Добрев, Васил Шопов (нов от Дунав), Здравко Жилов, Густаво Афонсо, Диого Кампос

Последно променена в Понеделник, 11 Юни 2018 19:11

Медия