E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Понеделник, 11 Юни 2018 18:37

Шопов и Ничев: Радостни сме, че сме тук /видео/

Новите попълнения на Ботев Васил Шопов, който идва от Дунав и Костадин Ничев, който пристига от Пирин коментираха трансферите си в клуба.

 

Васил Шопов

"Радвам се, че дойдох тук. Още преди няколко месеца имаше индикации, че ще дойда тук. Това е един много голям клуб за българските стандарти. Базата е перфектна, условията са много добри, надявам се да се подготвим и да гоним целите, които ще постави ръководството. Бирсент Карагарен е мой бивш съотборник, но вече сме в противникови отбори, радвам се, че ще се засичаме, но в дербитата ще бъдем съперници и се надявам Ботев да излезе победител в тях. Знам какво е дербито за феновете на Ботев."

 

Костадин Ничев

"Изключително радостен съм, че дойдох в един от най-добрите отбори в България. Изключително амбициран съм да се докажа. Три кръга преди края на сезона от моя агент разбрах, че Ботев ме иска. Имах предложения от още 2-3 български клуба, но след като, но веднага избрах Ботев, изключително радостен съм, че се стигна до трансфера. Ботев всеки знае в България какъв клуб е и какви фенове има. Бях категоричен в избора си."

Последно променена в Понеделник, 11 Юни 2018 18:58

Медия