E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Неделя, 11 Февруари 2018 09:56

Стивън Петков с контузия  

 

 

 

 

 Нападателят на Ботев Пловдив Стивън Петков пропусна вчерашната контрола с Ботев Враца заради контузия. Той получил травма на последната тренировка преди спаринга - в петък следобед. От треньорския щаб на канарчетата решили да не го пускат в игра, за да не се усложни неговото положение и да може той да е на линия за визитата на Левски в първия. пролетен кръг.

 

 

Вчера пък юношите на Ботев до 16 години загубиха с 1:2 от Славия (1Л7) в контрола, играна в Коматево. Набор 2004 на канарчетата пък победи с 3:0 връстниците си от белите на друг от терените на базата на клуба.

 

Лявото крило на Ботев Пловдив Дуде Ндонгала си тръгна бесен веднага след смяната си при вчерашната загуба от Ботев Враца. Явно недоволен от играта на Ндонгала, старши треньорът Николай Киров-Белия го замени на почивката. Това предизвика скандалната ситуация и реакцията на французина.

 

Крилото не е приел смирено смяната и си е тръгнал демонстративно още на полувремето. За разлика от него останалите смени на почивката изгледаха мача с Ботев Враца до края. Нищо чудно това действие да струва титулярното място на Ндонгала и последващо наказание за играча.