E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Понеделник, 02 Октомври 2017 14:48

Тодор Неделев бе избран за Играч №1 на десетия кръг в Първа лига

Един от най-големите любимци на “бултрасите” - Тодор Неделев, бе избран за Играч №1 на десетия кръг в Първа професионална лига. Националът получи наградата си в София непосредствено преди лагера на “лъвовете” за предстоящите световни квалификации с Франция и Люксембург. Звездата на Ботев (Пловдив) хвърли бомбата при награждаването си, като заяви, че строежът на стадион “Христо Ботев” ще бъде подновен в най-скоро време. 

 

“В последните пет мача имаме само една загуба от Лудогоред, а и “орлите” ни биха трудно. След победата над Левски ни дойде самочувствието и започнахме да играем по-добре. Целият отбор повярва във възможностите си и резултатите не закъсняха. Единствената ни цел да влезем в Топ 6 и да гоним челните места. Ще се борим, разбира се, да защитим и Купата на България. Ако го направим, ще бъде чудесно. Най-важното обаче е да сме сред първите шест отбора, защото смятам, че го заслужаваме, тъй като имаме силен състав. Не смятам, че има отбор, от който да ни е страх, че не можем да победим. Да, уважение има, но не и страх”, заяви при получаването на наградата си Неделев.

Лидерът на пловдивчани хвърли бомбата и за най-големия блян на феновете на Ботев – стадион “Христо Ботев”. Президентът Ангел Палийски е уверил всички в редиците на Николай Киров, че скоро строежът на съоръжението ще бъде подновен. 

 

 

Последно променена в Понеделник, 02 Октомври 2017 15:05