E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 25 Август 2017 11:31

Търсят усилено заместник на Виктор Генев в Ботев

Ботев търси  нов централен защитник, който да замени Виктор Генев.  Има вариант отбора да се завърне македонецът Бобан Грънчаров, който в момента е футболист на Вардар (Скопие)

„Разбрахме, че ще има катаклизми в нашия клуб, ако не пробием в групите. А дори при успех ситуацията може да се промени. Аз съм отворен за оферта на Ботев, който винаги ми е бил на сърцето. Искам отново да се върна и да играя в Пловдив, където имам много приятели“, каза пред „Меридиан мач“ Бобан Грънчаров.
 Апостол Попов от Университатя (Крайова) също е опция да  подсили "канарчетата". . От доста време той лекуваше контузия, но вече е готов за игра. Треньорът на румънците обаче не разчита много на него и има шанс той да разтрогне и да се върне при „канарчетата“.

Илия Миланов също е вариант за наследник на Генев в сърцето на отбраната. Братът-близнак на Георги Миланов от ЦСКА (Москва) в момента е свободен агент и от Ботев вече са направили сондажи около привличането му на Коматево. 25-годишният защитник, който се подвизава успешно и като десен бек, се разминава с трансфер при „канарчетата“ от няколко години. Той бе желан от пловдивчани още при старта на грандиозния проект на бившия собственик на клуба Цветан Василев, след като тимът се завърна в елита. В същото време бразилският нападател Густаво Олфонсо пристигна на базата на "канарчетата" в Коматево. Очаква се днес да мине медицински прегледи и ако няма проблеми, ще подпише договор с Ботев.