E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Събота, 02 Юни 2018 20:30

Садово срещу Хасково и Черноморец (Бургас) с Палас (Рудозем) са баражите за място в Югоизточната Трета лига

Садово срещу Хасково и Черноморец (Бургас) с Палас (Рудозем)  са баражите за място в Югоизточната Трета лига Садово срещу Хасково и Черноморец (Бургас) с Палас (Рудозем) са баражите за място в Югоизточната Трета лига

Отборът на Черноморец (Бургас) ще срещне Палас (Рудозем) в директна битка за попълване състава на Югоизточната Трета лига наесен. Това отреди изтегленият от Зоналния съвет на БФС - Пловдив жребий вчера. Двубоят е насрочен за 9 юни, събота, от 18:00 часа, на стадион “Марково” в село Марково.

По същото време, но на стадион “Васил Левски” в Карлово, ФК Садово ще срещне ФК Хасково в друга ожесточена битка за място в най-високата аматьорска група у нас. Победителите от двата мача ще добият правото да играят в Югоизточната Трета лига наесен.

Припомняме, че 5 от настоящите 18 тима в групата няма да бъдат наесен в нея. Арда (Кърджали) си осигури промоция в професионалния футбол, Тунджа (Ягода) се отказа от участие, а след отпадането на Марица (Пловдив), Созопол и Нефтохимик от Втора лига и попълването на Югоизточната Трета лига на регионален принцип, с мястото си в нея се лишиха Раковски, Ямбол и Верея 2.