E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 03 Май 2018 11:21

Нова драма за билети в българския футбол! Пак сложиха 20 лв. билет за гостуваща агитка

Феновете на Локомотив (София) изразиха остро недоволството си от решение на ръководството на Царско село, съобщава “Меридиан Мач”. Според “железничарите” клубът на Стойне Манолов е обявил, че ще отпусне само 80 билета на гостуващата агитка на стадиона в Драгалевци. 

 

В понеделник двата отбора се изправят в решителна битка за първото място във Втора лига. При успех “червено-черните” ще свалят “Селото” от върха. От “Железните бригади” са категорични, че поне 300 човека са готови да подкрепят Локо Сф, но повечето от тях няма да бъдат допуснати на стадиона, който се намира на метри от Околовръстното шосе.

 

Ето и част от декларацията на феновете на Локо Сф:

 

"В понеделник 07 май 2018 г. предстои двубой между Царско село и Локомотив. От резултата в него до голяма степен зависи, кой отбор ще играе в Първа лига от следващия сезон. Очевидно с цел по-малко привърженици на Локомотив да присъстват на двубоя бе обявена цена от 20 лв. за вход и квота от 80 билета?!? Във Втора лига средната цена е 3 лв., а 1/3 от отборите дори пускат свободен вход. Царско село също бе от тези отбори, а на практика и все още е, защото билетите на практика важат само за гостите, домакините влизат с покани или биват допускани да влязат от охраната. За справка дори в Първа лига лига билета е около 7 лв.

Господин Манолов, спомняте ли си какво ви е дал Локомотив (Стойне Манолов - юноша съм на Локомотив и съм привързан към него - 2017-05-12) ? Какво е за Вас Локомотив? Определете нови нормални цени на билетите и позволете достъп на всички, не превръщайте празник в драма.

 

Господа, ние сме Локомотив и винаги сме с отбора, в хубави и лоши моменти, с добро или зло и този път няма да бъде различно. Осигурете нормална обстановка за двубоя".

banner728