Печат на тази страница
Сряда, 30 Август 2017 13:51

Марица няма да има втори отбор, създава музей на клуба

Марица (Пловдив) няма да поддържа втори отбор през настоящия сезон. За това информираха от ръководството на клуба.  През последните два сезона тима, който бе съставен основно от ветерани и от юноши на клуба, се представяше на добро ниво в "Б" ОФГ и дори извоюва изкачване в "А" ОФГ в края на сезон 2016/17. Поради участието на представителния тим на Марица във Втора лига по футбол  и увеличаването на разходите на клуба се налага преразпределение на бюджета.
И през този сезон Марица ще участва в републиканското първенство за ветерани, така че познатите на феновете имена отново ще бъдат на зеления терен с жълто-син екип.

Ръководството на Марица  кани пловдивските привърженици на футбола да предоставят, ако желаят, свои предмети или снимки свързани с историята на клуба. Целта е тяхното излагане в своеобразен музей. Притежателите на снимки, медали, значки, флагчета, знамена, програми, стари календари или каквито и да са други предмети могат  да ги предоставятна администратора на клуба Йордан Влашки всеки делничен ден в работно време на стадион "Марица"

Последно променена в Сряда, 30 Август 2017 14:03

Свързани статии (по етикет)