E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 03 Август 2017 13:14

Откриха тялото на ловеца Димитър след едноседмично издирване в Родопите

Откриха тялото на 51-годишен бивш полицай след едноседмично издирване в Родопите. Това съобщиха от полицията. Към 10:30 часа днес в полицията е постъпила информация, че издирваният мъж – Димитър Даскалов от село Първенец, е открит мъртъв. Причините за смъртта са в процес на изясняване. Според първоначалната информация няма данни за насилие, вследствие на което да е настъпила смъртта. Бившият полицай Димитър Даскалов е намерен близо до мястото, където е трябвало да се срещне с близките си, преди да бъде обявен за издирване.

На 27 юли той е тръгнал в посока на селата Ситово и Лилково, където следите му се губят. Издирването на пенсионирания полицай продължи една седмица, като в него се включиха полицейски и горски служители, ловци, много доброволци и негови близки.

Откритият мъртъв Димитър Даскалов е дългогодишен служител на Първо районно управление на „Полиция“ в Пловдив. Бил е младши полицейски инспектор и е отговарял именно за родопския участък, в който изчезна. Пенсионирал се преди около година и половина.

Последно променена в Четвъртък, 03 Август 2017 13:18