E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 24 Май 2018 13:16

Казахстан, Украйна и Норвегия ще спорят на шампионата по фойерверки "Огън, цвят и фантазия“ в Панагюрище

Казахстан, Украйна и Норвегия ще спорят на шампионата по фойерверки "Огън, цвят и фантазия“ в Панагюрище Казахстан, Украйна и Норвегия ще спорят на шампионата по фойерверки "Огън, цвят и фантазия“ в Панагюрище
 
В Панагюрище за поредна година ще се проведе Световен шампионат по фойерверки "Огън, цвят и фантазия“. Жителите и гостите на града отново ще могат да се насладят на огнено шоу на 25, 26 и 27 май. Организаторите са подготвили и интересна концертна програма през тези дни.
 
През първата вечер на 25 май на сцената ще излязат Донна, Група „Cofein“ и Новата банда Стенли Live.Тогава своето огнено шоу ще покаже отборът на Казахстан, който стана победител през 2017 година.
 
На 26 май вечерта пред публиката на Световното по фойерверки ще свирят рок група „Slippers“, Михаела Филева и Рок група „Ахат“, а участниците от Норвегия ще се представят своята заря.
 
През последната състезателна вечер, 27 май ще свирят Дейвид Белишки, Християна Луизу, Deep Zone Project и Група „Voice & Fingers“ , своите умения по фойерверки ще покаже на отборът на Украйна.