E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Събота, 21 Април 2018 16:53

Хората на Веселин Марешки започват да пълнят дупките по улиците на кметовете/видео+снимки/

Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки стартира интересна кампания в градовете. Зам.-председателят на НС се ядоса тези дни, че улиците във Варна приличат на лунен пейзаж. Затова той обяви, че започва да запълва дупки по улиците и булевардите, които са оставени от местните управници. 

Ето какво написа Марешки във фейсбук:

"Заради мързел, корупция и безхаберие градовете ни са заприличали на бойно поле. Във Варна за 100 метра изброихме 15 дупки. В такава ли среда искате да живеете?

Аз, Веселин Марешки, и моите съмишленици от ВОЛЯ започваме да запълваме дупки по улиците в нашата Варна. С Ваша помощ ще свършим работата на кмета! Снимайте драстични примери за подобно безобразие, качвайте ги тук в коментарите и оставете адреса. Екипът ни ще подготви график и започваме да действаме, защото когато кажа нещо, го правя! Варна е само началото." 

 

Лидерът на ВОЛЯ Пловдив Сузана Николова заяви, че под тепетата кампанията ще стартира от район Централен, където на ул. Стойчо Мушанов има няколко кратера. Граждани са оставили и послание: "Срам за кмета!?". 

 

 

Последно променена в Събота, 21 Април 2018 17:10

Медия