E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Събота, 30 Септември 2017 09:53

Гергов: Лъжата и циркаджилъците не са присъщи за БСП

Гранд каньон в БСП и скритите милионери критикува червеният бизнесмен Георги Гергов.

 

Пред Нова телевизия Гергов говори за милионерите в столетницата, които се правят на народни хора. "Не може да си хермафродит - да си и от едната страна, и от другата", смята червеният бизнесмен.

 

 

"Лъжата и циркаджилъците не са присъщи за нашата партия", категоричен е Гергов. А за Нинова отсече: "Още не съм започнала с критиката". Гергов се закани, че истината ще излезе наяве.

 

"Мислихме, че ще правим промяна", коментира Гергов. Той е категоричен, че ще влезе в лидерска битка, макар да смята, че не той е най-добрият лидер на столетницата.

 

"Защо трябваше да се изрежат клоните на партията", запита Гергов и допълни, че той не води война с Нинова, но бил удобен за лидера на БСП. "Къде са силните хора в БСП?", ядоса се социалистът и отсече, че преди е подкрепил Нинова, за да променя България, а не да мачка.

 

Гергов е убеден, че България има нужда от коалиция, която да работи в интерес на страната и отново вярва в съвместно управление с ГЕРБ. Георги Гергов вярва, че може да намери общо решение с партията на Борисов за плоския данък, който е основна разделителна линия между двете формации. "В момента Бойко Борисов е фактор в Европа", обясни Гергов, а БСП не изпълнявала програмата си.

 

 

В избора на членове на ВСС от квотата на НС червеният бизнесмен вижда задкулисна договорка между формациите. "Това не е моята схема", осече Георги Гергов.

 

Председателката на партията ползвала медиен комфорт и това ставало с пари, според него. "Корнелия е жена с минало, тя е зависима от някои хора и те натискат копчето", атакува социалистът. "Аз винаги съм бил неразбран в партията, аз съм чужд сред свои", сподели Георги Гергов. "Аз не съм в паралелната държава, търсете паралелната държава на друго място", заключи Гергов.