E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 22 Юни 2017 16:58

Голям концерт срещу наркотиците ще се проведе на 26 юни

По повод Международния ден за борба с наркотиците – 26 юни,  Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, организират ежегоден концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти от гр. Пловдив и професионални изпълнители. Проявата е  под надслов „Живот или наркотици? Изборът е ТВОЙ!” и е част от кампанията на общинската структура „Твоят живот е в твоите ръце!”.
         Концертът ще се проведе на 26.06.2017 г. в „Цар Симеоновата градина” - Оркестрината от 17.00 ч. до 21.00 ч. Събитието ще бъде открито от заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков и председателя на ОСНВ – Пловдив Живка Йовчева.
           Със своето участие, младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.
Предвиденото мероприятие има за цел да покаже една различна  алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците. 
ОСНВ с ПИЦ - Пловдив поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.
Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив – инж. Иван Тотев.