E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 08 Юни 2017 08:04

Държавните липи помагат на ДемирНа 12.06.2017 актьорите от 3 курс "Актьорство за драматичен тетаър"ще изиграят последни два спектакъла за годината, с цел събиране на средства за Демир Василев. След тежка катастрофа и проведена операция Демир е в кома. Семейството му се нуждае от средства, за да потдържа живота на сина си. Разходите за лекарства и оборудване са всекидневни, както и молитвите ни, че Демир утре ще отвори очи и ще бъде сред нас.


Билети няма да има, но ще имате възможност да оставите своето дарение след всяко представление.

 


Заповядайте на 12.06.2017 от:
18:30 часа
20:00 часа


Всеки, който има желание и възможност да подпомогне лечението на Демир с финансова подкрепа може да го направи  по следната дарителска сметка: IBAN: BG18 UNCR70 0015 2222 5208 BIC: UNCRBGSF Уникредит Булбанк Титуляр: Тотю Демирев Василев


За дарение чрез PayPal можете да използвате следния мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.В момента момчето е в кома, диша през специален филтър поставен на отвор в гърлото, храни се през тръбичка, имплантирана в стомаха... Изискват се денонощни и непрестанни грижи, които са насочени към овладяване на инфекции, поддръжане на дихателните пътища и аспирация при необходимост, лекуване на раните от залежаването, специализирано хранене, хигиена, ежедневно набавяне на медицински и санитарни консумативи, скъпи лекарства и най-вече - жизнено важната специализирана рехабилитация, благодарение на която шансовете му за излизане от кома и пълното възстановяване нарастват значително!
За съжаление подкрепата на държавата за такива пациенти по закон се ограничава до осигуряване на инвалиден стол, антидекубитален дюшек и малка помощ, които се оказват крайно недостатъчни за обгрижването и възстановяването на Демир. В момента родителите са в затруднено финансово положение и едва се справят само с текущите разходи с помощ от роднини и няколко банкови кредита.

Трети курс


Специалност "Актьорство за драматичен театър"
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски"
Художествени ръководители:
доц. Веселин Ранков
ас. Ивана Папазова

Представят:
"Държавните липи"
от Ст.Л.Костов

Участват:
Стефани Раманска
Добринка Тосева
Надежда Халваджиева
Красимир Ненков
Господин Динев - Дидо
Веселин Иванов
Виктор Въргов


Дата: 12.06.2017
Час:18:30 ч. и  20:00 ч.
Вход свободен!
Билети няма да има, но ще имате възможност да оставите своето дарение след всяко представление.

Последно променена в Четвъртък, 08 Юни 2017 08:26