E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Понеделник, 25 Юни 2018 09:57

С голям концерт в Цар-Симеоновата градина Пловдив казва „НЕ на наркотиците!“

 

Във връзка с изпълнение на общинската политика, по случай Международния ден за борба с наркотиците – 26 Юни, Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център - Пловдив, организират концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители под надслов „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!” в кампанията на общинската структура „За да успеем, първо трябва да повярваме, че можем!”.
Събитието, което ще се проведе на 26.06.2018 г. в Цар-Симеоновата градина от 17.00 ч. до 21.00 ч., ще бъде открито от председателя на Общински съвет по наркотични вещества Живка Йовчева.
Със своето участие младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.
Инициативата има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.
Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.
Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив инж. Иван Тотев.