E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 21 Ноември 2017 16:53

Ден на отворените врати се проведе в КСУ Олга Скобелева

Изключително красиви картини, вкусни сладки, изящни изделия от глина, зумба танци и песни бяха само част от изненадите по случай празника – Ден на християнското семейство в Комплекса за социални услуги „Олга Скобелева“. Днес той беше отбелязан с ден на отворените врати с богата програма под надслов „Творим добро и красота“.

В едно от ателиетата – това по рисуване, активно се включи и заместник-кметът Георги Титюков, където младежи творяха няколко картини. Той не пропусна да им пожелае да следват мечтите си и целите, за да успеят, в това, което правят или искат да правят.

 

Проектът „Цветно“ на асоциация „Голям брат, Голяма сестра“, който е в партньорство с фондация “Ценности, добродетели и интегритет“ и с финансовата подкрепа на фондация „Пловдив 2019“ представи картини, рисувани с пръсти от деца от комплекса.

 

В Центъра за социална рехабилитация и интеграция бяха изложени коледни картички и изделия от глина, отново направени от сръчните ръце на младежите в ателието по грънчарство. В „Хлебната къща“ те месиха и пекоха хляб с помощта на доброволците от Българския червен кръст.

 

Специално за децата бяха организирани още творчески ателиета - „Сръчни ръце“, „Мънисто“, „Терапия чрез музика“.

 

На днешния ден се отбелязват и 8 години от разкриване на услугата „Кризисен център“.

 

 

Последно променена в Вторник, 21 Ноември 2017 16:56