E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Четвъртък, 14 Септември 2017 11:38

Сляха Първа и Втора градска, д-р Деведжиев отказа да работи да работи с доц. Петко Недев

С 42 гласа "за" Общинският съвет на Пловдив сля МБАЛ "Свети Мина" с МБАЛ "Свети Панталеймон". С новата структура управител ще бъде доц. Петко Недев, а за негов заместник беше предложен д-р Цветан Деведжиев. След гласуването лекарят от МБАЛ "Свети Мина" заяви, че по-скоро няма да приеме поста с думите.
" Това е едно грешно решение . Едва ли ще работя с доц. Петко Недев,  с който се познаваме от 70-те години. Още отсега ми е ясно, че парите, които ще ъдат давани на новата структура ще ги взима той , а трохите ще обирам аз. Деведжиев добави, че би работил с сонструктивни хора и не му е фикс идия да е управител
"От толкова дълго познавам доц. Недев. До сега той не се е променил. Което ми показва, че няма да мога да работя с него. Ще има напрежение и напуснали хора от "Свети Мина". Кметът Иван Тотев заяви, че днес е емоционален ден и може би от там са тези думи на д-р Деведжиев. Той се надява двамата да работят заедно и че д-р Деведжиев е емблема за Първа градска болница.
"Очаквам болницата да ми изготвят бизнес-план от какво имат нужда-апаратура и ремонти и т-н. каза кметът. Той очаква човекът, който бъде излъчен за Свети Мина да има подкрепа от структурата на здравното заведение. Все пак се надява двамата да работят заедно. Аз искам те да работят, защото в момента има двама души на по 67 години, които ми заявяват, че не могат да работят заедно.