E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Петък, 18 Август 2017 08:57

Клас по зумба разтърсва Младежкия център

Младежки център – Пловдив ще бъде разтърсен от музикалния отворен парти клас по Зумба с един от първите лицензирани инструктори в града ни – Поли. Танцовата фитнес фиеста ще стартира довечера в 20:00 часа.

 

Завладяващата комбинация от модерна музика и аеробика е една от най-бързо разпространяващите се фитнес програми в света. Подходяща е за всички хора, желаещи да съчетаят забавлението и тренировката.

 

Вече шеста година градът на тепетата се слави като Зумба столицата на България. Поли е неизменна част от всяка от страхотните танцувални веселби на Античния театър, Пеещите фонтани, Площад Централен и Гребна база, проведени под егидата на Община Пловдив.

 

Този път домакините на събитието Младежки център Пловдив и Perfect Fitness Center ще приветстват и специален гост. Това е щурият Зумба шоумен Филип Петров. Той ще долети специално от Дрезден, за да разгорещи и раздвижи още повече обстановката.

 

На празничната сцена ще застанат и едни от най-добрите инструктори по Зумба в Пловдив, а именно Пепи Костадинова, Зорница Николова, Велина Даракчиева, Лилия Тодорова, Ина Чучуранова и Валерия Бозукова.

 

 

Ще има емоции, изненади и, разбира се, танци. Входът е свободен, а усмивките и тонизиращата тренировка са гарантирани.