E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 29 Май 2018 12:55

Каракачанов ще открие международната изложба за отбранителна техника „Хемус 2018”

 
 
Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще открие утре,  30 май, 13-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус  2018”, която ще се проведе от 30 май до 2 юни 2018 г. в Международен панаир Пловдив. Церемонията по откриването ще започне в 11.00 ч. пред Палата 3.
 
Преди откриването на „Хемус  2018“, от 10.00 ч. в зала „Пресклуб“ на панаирния комплекс, заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков ще даде пресконференция, в която ще участват също представители на Министерството на икономиката и на организационния комитет на изложението.
 
Международната изложба „Хемус 2018” се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и се организира от фондация „Хемус '95“. Тази година провеждането на изложбата ще бъде съпътствано от международна научна конференция, която е включена в календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, заседание на Индустриалния форум, както и демонстрационни стрелби на полигона „Змейово“.