E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 19 Февруари 2018 15:10

Лили Иванова изнася концерт в сряда пред 3000 зрители

Пред близо 3 000 души публика ще излезе Лили Иванова тази сряда, 21 февруари, когато Пловдив ще посрещне първия концерт от турнето й „За пълноценни мигове с музиката“. Домакин на концерта ще бъде спортната зала на най-новия спортен комплекс С.И.Л.А.

Освен че е първият град, с който голямата ни изпълнителка открива новата година, Пловдив присъства с две дати в турнето на Лили Иванова, което за пореден път се осъществява с подкрепата на Лидл България. Буквално за седмици първият концерт бе напълно разпродаден, а само няколко дни след обявяването на втората дата за Пловдив – 28 юни в Античния театър, стотици вече са закупили своите билети. Така Пловдив за пореден път се доказва като един от най-меломанските градове.

На сцената на спортна зала С.И.Л.А. Лили Иванова ще излезе с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Общо 11 концерта в общо 8 града са част от тазгодишното турне на голямата ни изпълнителка „За пълноценни мигове с музиката“ – два концерта в Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен и 3 поредни в зала 1 на НДК в София. Билетите за всички концерти вече са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн.

banner728