E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Сряда, 08 Ноември 2017 11:25

Кевин Спейси вън от филмов фестивал

Последиците от обвиненията в сексуален тормоз и насилие, продължават да се стоварват върху Кевин Спейси. Сега е засегнат и новият му филм "All the Money in the World", който е свален от предстоящия фестивал на Американския филмов институт (AFI).

Американския филмов институт заяви миналата седмица, че неговата фестивална програма е "приключена" и филмът за скандалното отвличане на Джон Пол Гети III от 1973 г., с участието на Кевин Спейси, ще бъде с премиера на 16 ноември на престижния фестивал в Лос Анджелис.

Сега стана ясно, че филмът вече не е част от програмата на фестивала, след като TriStar на Sony излезе с изявление, че филмът е изтеглен от фестивала заради "настоящите твърдения, отнасящи се до един от неговите актьори".

"Предвид настоящите обвинения около един от актьорите и от уважение към онези, които са засегнати, би било неуместно премиерата на филма да се отпразнува с гала в този труден момент, следователно филмът се сваля от фесивала", съобщават пред USA Today от Sony Pictures.

Според изявлението все пак филмът се очаква в кината на 22 декември в Америка (5 януари 2018г. в България), както е планирано.