E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 06 Ноември 2017 10:39

Продават от днес билетите за втората дата на Оркестър без име

Билетите за новото представление на най-големия български мюзикъл Оркестър без име, който грандиозно се завръща на 28 април в Арена Армеец, са вече в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията. Пропуските за втората дата на изключително въздействащия и успешен спектакъл са на цени от 40 до 70 лв., а всеки, закупил билет в периода 6-10 ноември, ще се възползва от 10% отстъпка от цената.  

След фурора, който предизвика в Деня на народните будители, мюзикълът под ръководството на режисьора Борис Радев отново ще изгрее на сцената на най-голямата зала у нас. Публиката за втори път ще има възможност да се наслади на брилянтната игра на същия актьорския състав, който в комбинация с впечатляващата сценография, визуалната и художествена концепция успя да покори сърцата на всички присъстващи на премиерата.

С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и отново съпреживейте силните емоции и магията, наречена Оркестър без име. # Оставаме


Оркестър без име – Мюзикълът ще покори отноно Арена Армеец с нова дата - 28 април. Начало 20:30 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 40 до 70 лева. Всеки, закупил билет в периода 6-10 ноември, ще се възползва от 10% отстъпка от цената!