E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Четвъртък, 12 Октомври 2017 10:09

40 музиканти излизат на сцената с Желко Йоксимович в НДК за впечатляващия спектакъл DVA SVETA

Броени дни остават до въздействащия спектакъл “DVA SVETA” на Желко Йоксимович в София. На 20 октомври редом с най-успешния мъжки глас на Балканите на сцената в Зала 1 на НДК ще излязат още 40 изключителни музиканти, доказали своя огромен талант. Виртуозните инструменталисти в акомпанимента на очарователните дамски беквокали ще представят едно невероятно шоу, вдъхновено от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле.

Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост. Освен на неподражаемия позитивен заряд и дълбоко звучене, което носи “DVA SVETA”, публиката ще има възможност да се наслади и на всестранния музикален талант на Желко. Изпълнителят на хита „Lane моје“ ще покаже завидни умения на роял, а също и майсторско владеене на редица други инструменти.  

Спектакълът на 20 октомври ще представи красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Йоксимович, като "Ljubavi", “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono nase sto nekad bejase”, “Michelle” и други.


С медийната подкрепа на: Darik radio, радио Веселина, Blitz.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg, Dama.bg, Folk.bg, Meloman.bg.
Партньор на събитието: книжарници Ciela, Кафана Стефанович, ресторанти „Банкович“.

КОНЦЕРТЪТ НА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ “DVA SVETA” е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети за спектакъла все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 30 до 50 лева