E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Сряда, 11 Октомври 2017 12:02

ANATHEMA започнаха европейското турне в подкрепа на Optimist

ANATHEMA започнаха европейското турне в подкрепа на 'Optimist', който преди две седмици бе обявен за 'ПРОГРЕСИВ АЛБУМ №1 на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ'.

То се състои от общо 42 концерта, а на 25 октомври, шоу №22 ще бъде в София, защото те се завръщат у нас за нов концерт по покана на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Специални гости ще бъдат хипнотичните ALCEST.

Поради голямата дължина на програмата на ANATHEMA - ALCEST ще излязат на сцената в 19:30.

ANATHEMA винаги свирят на специални места у нас - Античния театър в Пловдив или зала 'България' в София. Този път, новата сценична продукция на групата ще бъде реализирана в СТУДИО 'ОРФЕЙ', където ще се разгърнат и особеностите в шоуто на ALCEST.

Последни билети с цена 45 лв ще откриете в системата на Eventim.bg - ТУК, а в самия ден (ако останат) ще бъдат по 50 лв. ANATHEMA се завърнаха и три години след последния албум 'Distant Satellites' ни зарадваха с чисто ново студийно произведение - 'The Optimist'.

'The Optimist' е 11-и поред в дискографията на ANATHEMA - записан е с продуцента ТОНИ ДУГЪН (Mogwai, Belle & Sebastian, Super Furry Animals).

Идеята за 'The Optimist' се ражда от знаменитата корица на албума 'A Fine Day To Exit' от 2001. За продължание на темата, групата работи отново с дизайнера ТРАВИС СМИТ.